?

Log in

No account? Create an account
Userpic

politiek's Journal

Name:
Politiek enzo
Location:
Membership:
Moderated
Posting Access:
All Members
de nederlandse politiek. maar eigenlijk veel meer. dat is waar wij in deze community over praten. nee loop nu niet weg. we hebben het hier niet over oude mannetjes in haagse voor- of achterkamertjes, maar over onze eigen moderne visie op de nederlandse samenleving en daarbuiten. het beestje moest een naam hebben, maar deze community had net zo goed kunst, cultuur of samenleving kunnen heten.

waar ben je mee bezig? wat zijn je plannen? vertel ons welke film we absoluut moeten gaan zien. wie zijn jouw helden? wordt nederland niet te rechts? en het hoeft niet allemaal zo serieus te zijn. denk vooral aan dingen waar een ander ook iets aan heeft. wat je vandaag hebt gegeten of dat je hond jongen heeft gekregen is waarschijnlijk meer geschikt voor je eigen journal.

welke partij of politieke kleur je voorkeur heeft is hier niet belangrijk. extreem rechtse opvattingen worden echter niet op prijs gesteld. laat een ander in zijn waarde en toon respect voor een mening die wellicht wat afwijkt van de jouwe. wil je ons foto's laten zien, maak dan bij een groot formaat of aantal gebruik van de lj-cut.

voorlopig laat ik iedereen vrij on ideeën aan te dragen voor deze community. ik wil zelf wel eens zien hoe het zich ontwikkeld. mocht na een aantal weken of maanden blijken dat er behoefte bestaat om de teugels wat strakker aan te halen, dan zal ik niet nalaten dat te doen.

heb je vragen, klachten of opmerkingen, dan kun je me altijd mailen.

tamar
tamar

Statistics